luni, 20 septembrie 2010

scapari politice

Prin amabilitatea lui H aflu 2 articole:

Studiindu-le si mergand un pic spre sursa observam niste concluzii trase din interpretari folosind mici scapari.

Astfel, pentru primul articol:
- vechea forma : Art. 34. - Vicepreşedinţii îndeplinesc, prin rotaţie, atribuţiile preşedintelui, la cererea sa sau în caz de indisponibilitate a acestuia, precum şi alte sarcini încredinţate de Biroul permanent.
(regulament CDEP)
- noua forma:
"Art. 34 - (1) Vicepresedintii indeplinesc atributiile stabilite de Biroul permanent sau incredintate de presedintele Camerei Deputatilor.
(2) Vicepresedintii conduc activitatea Biroului permanent si a plenului Camerei Deputatilor, la solicitarea presedintelui sau, in absenta acestuia, prin decizie a presedintelui Camerei Deputatilor.
(3) In perioada in care presedintele Camerei Deputatilor asigura interimatul functiei de Presedinte al Romaniei, atributiile presedintelui Camerei Deputatilor se exercita de unul dintre vicepresedinti, desemnat de presedintele Camerei Deputatilor.
(4) Fiecare vicepresedinte coordoneaza si activitatea unor comisii permanente stabilite de Biroul permanent, prin hotarare a acestuia.
(5) In indeplinirea atributiilor prevazute la alin. (4), vicepresedintele coordonator poate participa la lucrarile comisiilor, fara drept de vot, prezentand informari Biroului permanent. "
(MO p I nr 647/17.IX.2010)

Pentru al doilea articol, info preluate de aici. Doar ca la citire aflam ca 35 milioane a costat refacerea IOR , nu doar fantana.

"stai asa ca nu-i asa… e ca la erevan

nu e lac, e parc; nu e titan , ci e AI Cuza (fostul IOR)
apoi, nu e fantana, ci e ditamai amenajarea “investiţi 8.504.045 de lei pentru “realizare sistem de irigaţii cu aspersoare, montare grupuri de pompare” şi 99.893. 367 de lei pentru “modernizare alee pe faleza lacului, realizare Plaza Expoflora, amfiteatru fântâni arteziene muzicale, zone de promenadă pavate cu lemn, amenajare insule cu spaţii verzi, alei, locuri de joacă şi executarea de alei noi, centrul cultural, complex multifuncţional pentru copii şi zone cu specific tradiţional românesc”.”

da’ de ce trebuia ditamai cheltuiala asta pana la urma? ca putea ADP-ul sa ude si sa taie tufisurile, si cu vreo 10 remorci de piatra- margaritar se rezolvau aleile."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu